Profil Print ApS - Dronningensgade 23 - 5000 Odense C
70236532
info@profilprint.dk

Dokumentløsninger

Øget sikkerhed og automatisering er nogle af de gevinster, du får ved at arbejde med workflowet i din printprocessor.

Profil Print er specialist i håndtering af print og scan, og vi kan hjælpe dig med at få set på nogle af de rutiner, som måske er sat på autopilot – men som muligvis ikke længere giver jer den nødvendige værdi.

AUTOSTORE

Mulighed for at lave specifikke scanningsløsninger som fx digitalt arkiv med mulighed for OCR-behandling (tekstgenkendelse).

Autostore er et fabelagtigt software, som har mange muligheder. Så har du en udfordring, er du velkommen til at tage kontakt til os. Så finder vi en effektiv løsning til din virksomhed.

 

SAFEQ

Har du udfordringer med printjobs, der forsvinder i mængden af alle andre dokumenter i din virksomheds fællesprinter? Så er SafeQ løsningen. SafeQ giver mulighed for at bruge kort/chip, smartphone eller kode til at frigive printjobs. En smart løsning, der samtidig sikrer personfølsomme print ikke ligger til frit skue.

KYOCERA DOKUMENTLØSNINGER

Vi tilbyder en lang række softwareløsninger, som er tilpasset din Kyocera-printer.

Eksempelvis har du mulighed for sikker print med en Follow-Me-Løsning (Kyocera Net Manager). Med et adgangskort swiper du hen over kortlæseren på printeren og udløser de ventende printjobs – det er god GDPR.

Se også: