Profil Print ApS - Dronningensgade 23 - 5000 Odense C
70236532
info@profilprint.dk

Om Profil Print

Profil Print er en 100% danskejet virksomhed, grundlagt i 1998. Vi leverer alt inden for kopi- og printløsninger i hele Danmark. Profil Print leverer løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

Profil Print har kontor i centrum af Odense og arbejder primært med salg af printere og dokumentløsninger fra Kyocera Document Solutions Danmark A/S. Vi har i de seneste år fået tilføjet yderligere produkter. Hos Profil Print sætter vi en dyd i at levere en god oplevelse og service for vores kunder, og det gælder fra købsoplevelsen til den efterfølgende servicering af den leverede løsning. Vi er eksperter inden for printere og kender til alle vores produkter. Derfor er du altid sikret en kyndig rådgivning, vejledning og servicering.

Stor kundetilfredshed er i højsædet hos Profil Print. Vi sætter en ære i at kommunikere åbent og ærligt og i øjenhøjde med kunden, så vi hele tiden sikrer os, at vi kan vejlede og forklare fordele og ulemper i et almindeligt sprog. 

Vi foretager løbende tilfredshedsundersøgelser og er stolt af at kunne fortælle, at mere end 95% af adspurgte kunder er meget eller yderst tilfredse med vores leverede løsninger.

Profil Print modtager anerkendelse i Kyoto, Japan i 2016

Profil Print modtager anerkendelse i Kyoto, Japan i 2018

Profil Print er Kyocera Gold Certificeret Business Partner for 7. år i træk

Profil Print har støttet Knæk Cancer siden 2017