Profil Print ApS - Dronningensgade 23 - 5000 Odense C
70236532
info@profilprint.dk

Miljø

Wall Street Journal har kåret Kyocera til listen over de 100 mest bæredygtige virksomheder i verden.

Kyocera bruger kun komponenter med lang levetid, fordi det medfører minimale mængder miljøaffald. Produkterne følger de strengeste miljømæssige standarder i verden, og Kyocera slækker aldrig på kravene. Derfor er kernen en keramisk tromle, som ofte holder produktets levetid. Der bruges udelukkende blyfrit loddemetal på printplader. Produktdesign minimerer ressourceforbruget, og alle emballager er tænkt med miljøet som målestok.

I mere end 20 år har Profil Print solgt printløsninger fra Kyocera Document Solutions. Profil Print er “Gold Certificeret Partner”, hvilket er det højeste niveau som partner. 

Kyocera adskiller sig fra traditionelle printere, da Kyocera har ekstrem langtidsholdbare komponenter og keramisk tromle. Dette sikrer højeste driftssikkerhed og miljøvenlighed.

Se Kyocera miljøvenlighed

Kyocera Document Solutions er en del af Kyocera Corporation, der med over 70.000 ansatte i mere end 30 lande er en af verdens førende producenter af hightech keramik, elektroniske komponenter, solceller og printudstyr.

Se Kyocera produkter

Kyocera toner er udviklet og produceret, så de ikke indeholder miljøskadelige stoffer og er samtidig klimaneutrale. Dette reducerer CO2-forbrug ved print på en Kyocera-printer og beskytter vores klima.

Stort set alle Kyoceras produkter er deklareret i overensstemmelse med it-branchens ECO-mærkning, og Kyoceras produktionsanlæg er miljøcertificeret i henhold til ISO14001.

Det er Kyoceras filosofi at udvikle markedets mest avancerede dokumentløsninger med minimal miljøpåvirkning. Et godt eksempel på dette er Kyoceras langtidsholdbare komponenter og keramisk tromle, der medfører en reduceret mængde affald.